Over FZ Bouw

Mijn naam is  Ferdinand Zaal en ben na 26 jaar in loondienst te zijn geweest als uitvoerder(19 jaar)  bij een middel groot bouwbedrijf en hoof montage bij  houtconstructie bedrijf (6 jaar) als zelfstandig onder nemer begonnen in de bouw. Na deze vele jaren ervaring opgedaan te hebben van zowel fundering tot aan dak durf ik met recht te stellen dat uw met FZBouw  een betrouwbare partij in huis haalt.
De specialismen van FZBouw lopen enorm uiteen van het maken van uw fundering of plaatsen/leveren van HSB (kap)constructie,s  of gewoon onderhoud/verbouw van uw woning/pand .Ook de ruime ervaring in het monteren van gevelbekledingen behoort tot de specialismen van FZbouw.
Voor al u montage werk op maat van zowel Prefab HSB /Beton constructies als verbouw . Ook gevelbekledingen behoort zeer zeker tot de taak van FZ Bouw Montage &Uitvoering.
Een uitvoerder nodig op uw Project? En deze niet in dienst? FZ Bouw Montage & Uitvoering kan met 23 jaar ervaring als uitvoerder in woningbouw/ recreatieprojecten/utiliteitsbouw hierin dus veel voor u betekenen in projectondersteuning. Dus ook voor uw bouwbegeleiding is FZBouw inzetbaar.Dit voor zowel particulier en bouwbedrijf.
Vrijblijvende offerte

U wilt een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in, wij reageren zo snel mogelijk!

FZ Bouw